<

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності – 2022: як взяти участь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:51 | 8.11.2022 / Новини / /
Перегляди
319
/ Коментарі відсутні

9-го листопада, у День української писемності та мови, в Україні проведуть традиційний Радіодиктант національної єдності – 2022.

Мета радіодиктанту — об’єднати людей навколо України в усьому світі, а не перевіряти грамотність учасників всеукраїнського флешмобу, повідомили на порталі Уряду.

Авторкою цьогорічного тексту є українська письменниця і режисерка, членкиня Українського ПЕНу Ірина Цілик, читатиме його народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

Для того, щоб написати Радіодиктант національної єдності-2022, слід 9-го листопада об 11- тій годині за київським часом увімкнути ту платформу, яка є для вас зручною:

10-го листопада буде оприлюднено текст диктанту. Якщо ви хочете, щоб ваш диктант перевірили фахівці, ви можете:

  • Надіслати паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10-го листопада.
  • Сфотографувати/відсканувати написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) та надіслати його до 11:00 10-го листопада на адресу rd@suspilne.media або через електронну форму для отримання робіт. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9-го листопада.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя