<

Ворог атакував Запоріжжя, Чернігівщину й Сумщину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:01 | 16.04.2023 / Новини / /
Перегляди
91
/ Коментарі відсутні

15-го квітня росіяни завдали авіаудару по підприємству в Чернігівській області, виникла пожежа. За попередніми даними, постраждалих немає.

Надвечір ворог обстріляв Сумщину. 

«Близько 22:40 15 квітня зафіксовано авіаудар, ймовірно керована бомба, в комунальну установу в Шосткінському районі. Попередньо, поранена цивільна особа», – повідомили в ОК «Північ»

Минулої доби росіяни здійснили обстріли територій Білопільської, Великописарівської та Юнаківської громад. Загалом зафіксовано 158 прильотів з мінометів, АГС, артилерії. Також  були три ракетних удари.

По Юнаківській громаді з території рф був пуск 3-х НУРСів з гелікоптера. Також зафіксовано три прильоти з міномета, внаслідок яких у с. Басівка була пошкоджена лінія електропередач.

У ніч на 16-го квітня росіяни завдали масованого удару по Запорізькій області, – повідомив голова військової адміністрації Запорізької області Юрій Малашко

У Комишувасі постраждала місцева церква, в якій не проводили службу. Руйнувань зазнали й будівлі поруч. У Запоріжжі ворог поцілив у зелену зону. Наслідки пошкоджень від вибухової хвилі наразі встановлюються. Голова ОВА додав, що фахівці невідкладно розпочали свою роботу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок