<

Ворог атакував Харків «шахедами»: є поранений

10:41 | 1.08.2023 / Новини / /
Перегляди
60
/ Коментарі відсутні

У ніч проти 1-го серпня російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову дронами-камікадзе типу Shahed. Вони влучили в будівлю гуртожитку та спортивного об’єкту, внаслідок чого поранення зазнала одна людина.

Про це повідомили очільник ОВА Олег Синєгубов, міський голова Ігор Терехов та речник облпрокуратури Дмитро Чубенко, пише Громадське.

Атака на місто сталася близько півночі. За даними правоохоронців, окупанти випустили безпілотники з території Бєлгородської області.

На території Салтівського району Харкова відбулося влучання в будівлю одного з навчальних закладів. Терехов пише, що йдеться про гуртожиток: там зруйнувало два поверхи. На місці виникла пожежа, яку вже погасили.

Також російські дрони влучили по будівлі одного зі спортивних об’єктів у Шевченківському районі міста. На місці тілесні ушкодження отримав охоронець, його шпиталізували.

За фактом цих обстрілів правоохоронці відкрили кримінальне провадження про порушення законів та звичаїв війни — ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Перед цим окупанти били по Харкову вночі 31-го липня. Тоді ракетних обстрілів зазнав Новобаварський район міста, унаслідок чого зайнялася пожежа у складській будівлі, постраждав охоронец




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота