<

Волинянин намагався незаконно провезти через Устилуг товар на майже 160 тисяч гривень

13:40 | 8.06.2023 / Новини / , /
Перегляди
1348
/ Коментарі відсутні

Непримітну за вагою, але вартісну за вмістом коробку виявили у ході повного митного огляду з перерахунком вантажних місць у мікроавтобусі волинянина. Ним перевізник в’їжджав в Україну через пункт пропуску «Устилуг».

При цьому він задекларував збірний вантаж, який мав би складатися з ветеринарних вакцин, тестів та пакувального обладнання, повідомляють на сторінці Волинської митниці у фейсбуці.

У прихованій від митного контролю коробці містилися понад пів тисячі кліпс для рації та майже півтори тисячі – упаковок для батарей KENWOOD. Загальна вартість товару оцінюється у майже 160 тисяч гривень.

Службовці управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Волинської митниці склали протокол за ознаками ч. 1 ст. 483 Митного кодексу (подача неправдивих відомостей про кількість вантажних місць та найменування товару).

Її санкція передбачає конфіскацію та штраф у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення. Після закінчення провадження у справі, її передадуть на розгляд суду. До остаточного рішення у ній, товар тимчасово вилучений на склад митного органу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя