<

Волинський нардеп вважає збільшення тарифів для населення передчасним та необґрунтованим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:26 | 28.04.2016 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Ігор Гузь вважає збільшення тарифів для населення передчасним та необґрунтованим. Свою позицію в цьому питанні народний депутат чітко окреслив перед громадою свого виборчого округу, зокрема, і працюючи вчора у Нововолинську.

«Підвищення тарифів на газ на «догоду» Міжнародного валютного фонду «ставить»  частину українців у безвихідне становище, адже платити багатьом простобуде нічим, – заявляє народний депутат.

Під час звітування про свою роботу перед мешканцями Нововолинська Ігор Гузь не раз чув нарікання людей на нову ініціативу прем’єр-міністра Володимира Гройсмана щодо підвищення тарифів на газ. Фактично для виконання вимог Міжнародного валютного фонду уряд планує скасувати, зокрема, «пільгові куби» газу для населення та встановити єдину ціну 6 879 гривень.

«Таке підвищення тарифів на сьогодні є передчасним та не обґрунтованим. Люди сьогодні просто не мають грошей, щоб заплатити за це. Тому не можна починати роботу нового уряду із такого кроку на «догоду» кредиторам. Так, нам потрібна співпраця з ними, але повинні ставити на перше місце інтереси українців», – вважає Ігор Гузь.

Народний депутат від Волині  звертається до прем’єр міністра та профільних відомств із закликом утриматися від фактичного підвищення тарифів до того часу, поки населення зможе їх заплатити. «Таке нововведення не дасть належного ефекту для держави, натомість збільшить соціальну напругу та розчарування людей», – наголошує Ігор Гузь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота