<

Волинські платники ПДВ почали звітувати через “електронку”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:20 | 23.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
98-platelshchikov-nds-otchityvayutsya-po-elektronke

Прихильників електронної звітності серед волинських платників податків стає більше.

Наразі на Волині 3447 платників ПДВ та 10588 страхувальників звітуються перед органами ДФС в електронному форматі, – повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів Волині.

«Такий  сервіс ДФС, як звітність в електронному вигляді, має стабільно високу кількість прихильників. А це означає, що волинський бізнес у переважній більшості орієнтується на застосування сучасних інформаційних технологій в своїй діяльності», – зазначає в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Щоб задовольнити потребу платників податків у безконтактному спілкуванню з податковими інспекторами та зекономити час бізнесу на виконання податкових зобов’язань перед бюджетом, ДФС України вдосконалює наявні електронні сервіси та планує впровадження нових.

«Ми прогнозуємо, що з 1 січня 2015 року розпочне діяти нова система електронного адміністрування податку на додану вартість, яка  повністю нівелює корупційну складову в адмініструванні  цього податку. Маємо сподівання, що саме електронне адміністрування ПДВ повністю унеможливить існування «податкових ям»», – зазначив в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Довідково: на Волині 98,5% платників ПДВ звітуються засобами e-mail,




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця