<

Волинські дорожники обстежуватимуть шляхи на авто бізнес-класу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:02 | 18.10.2020 / Новини / , , /
Перегляди
6
/ коментарі 2

Служба автомобільних доріг у Волинській області уклала договір з ПАТ «Волинь-Авто» на придбання автомобіля бізнес-класу за майже 900 тисяч гривень. Машину «Kia Sportage Business», підприємство планує використовувати для обстеження доріг.

Відповідну угоду оприлюднили 12-го жовтня на сайті публічних закупівель Prozorro, – пише Сила правди.

Згідно з тендерною документацією, замовник хотів, аби машина була європейського виробництва та 2020 року випуску. До її комплектації має входити: бездротова зарядка для смартфонів, шкіряне оздоблення керма та важеля коробки перемикання передач, круїз-контроль, Bluetooth, датчик дощу, підігрів керма, передніх та задніх сидінь тощо.

Як повідомила фахівчиня зі зв’язків з громадськістю та пресою Служби автомобільних доріг у Волинській області Оксана Михальчук, автомобіль підприємство купує для того, аби обстежувати дороги до, під час та після ремонту.

Чому підприємство купило для інспектування доріг саме автомобіль бізнес-класу фахівчиня зі зв’язків з громадськістю та пресою не змогла достеменно пояснити.

За її словами, шукали кросовер, який зможе їздити, в тому числі, й невідремонтованими шляхами.




коментарів: 2
  1. Волинянку треба було купити, вона може їздити по бездоріжжю і асвальту, і проходимість в її краща чим в KIA. Треба бути близще до народу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота