<

Волинян запрошують здати безкоштовні аналізи на холестерин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:18 | 6.04.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Волинянам проведуть безплатні аналізи на холестерин. Скринінгові обстеження триватимуть упродовж тижня.

Про це написали на сторінці “Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу – Волинська ОДА” у Facebook.

Відслідковувати холестерин – це запобігати виникненню проблем із серцем і судинами. І завдяки субпроекту World Bank Ukraine «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» краяни зможуть зробити це безкоштовно з 13 по 19 квітня 2019 року.

Адже за кошти позики для амбулаторій загальної практики придбали біохімічні аналізатори крові та тест-смужки для них для вимірювання рівня холестерину. Певну кількість тестів усі центри первинної медичної допомоги краю використають для проведення скринінгового дослідження вмісту загального холестерину в крові серед населення.

Усі інші – для обстежень пацієнтів під час їхніх візитів до амбулаторій загальної практики – сімейної медицини. Докладніше про те, за якою адресою з 15 по 19 квітня й у яких населених пунктах можна буде зробити ці дослідження, повідомлять наступного тижня.

Лучан і гостей міста запросили для проведення скринінгового дослідження вмісту загального холестерину в крові на захід, присвячений Всесвітньому дню здоров’я, що проводитиметься 13 квітня 2019 року Волинським обласним центром здоров’я в Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки.

Світлина від Зниження рівня захворюваності  на хвороби системи кровообігу- Волинська ОДА.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота