<

«Волинь» здобула перемогу над «Прикарпаттям» та зрівнялася з лідером

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:14 | 16.11.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Матч 18 туру Першої ліги чемпіонати України відбувся 16-го листопада в Івано-Франківську на стадіоні «Рух». Луцька «Волинь» завдяки голу Ростислава Волошиновича в додатковий час здобула вольову перемогу (1:2) над «Прикарпаттям» з Івано-Франківська та зрівнялася за очками з лідером Першої Ліги «Оболонню-Бровар».

Про це інформують Волинські Новини.

У минулому турі “Волинь” завдяки голам Ульянова, Курка та Кожанова здобула сьому перемогу поспіль та обійшла “Рух” у турнірній таблиці, закріпившись в групі лідерів.

16-го листопада лучани повинні були зіграти з “Прикарапаттям” з Івано-Франківська. Чимало вболівальників згадають домашній матч першого кола, коли після першого тайму лучани поступалися 0:2, але в другому таймі лучани за п’ять хвилин зуміли забити тричі та перемогти.

На 20-ій хвилині після кутового “Прикарпаття” відкрило рахунок: Василь Француз заштовхав матч у сітку Леванідова після подачі партнера – 1:0.

“Волинь” продемонструвала класну реакцію на пропущений гол і через вісім хвилин зрівняла рахунок: лучани класно розіграли кутовий, під час якого Сіаваш технічно накрутив захисників та віддав на Карпенка, нападник покотив м’яч на Цюпу, який забив свій перший гол у нинішньому сезоні – 1:1.

Відтак, після першого тайму рахунок був нічийним.

В другій половині зустрічі тренерський штаб “Волині” намагався вплинути на гру замінами.

На останніх хвилинах лучани оточили карний майданчик господарів. На 90+1 хвилині Волошинович мов на велосипеді пройшов захист “Прикарпаття” та ударом з-за меж карного майданчика вивів “Волинь” вперед – 1:2.

Відтак, “Волинь” за очками зрівнялася з лідером Першої ліги “Оболонь-Бровар”.

Щоправда, матч між “Оболонню” та “Гірник-Спортом” стартував на годину пізніше.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота