<

Волинь готується до зими

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:46 | 22.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
original-1315489729

У Волинській облдержадміністрації кажуть, що готуються до опалювального сезону.

Про це йшлося в понеділок, 22 вересня, під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій , – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Про стан підготовки об’єктів комунальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період розповів директор департаменту ЖКГ та будівництва облдержадміністрації Володимир Банада.

З його слів, до зими в області планують підготувати 3036 житлових будинків усіх форм власності. Планується ремонт 425 покрівель та 508 систем центрального опалення, 409 систем холодного водопостачання.

За станом на 15 вересня до осінньо-зимового періоду підготували 2800 житлових будинків (92% від запланованої кількості).

Як повідомив Володимир Банада, основну увагу у сфері підготовки житлового фонду потрібно присвятити стану внутрішньобудинкових систем, недопущенні обладнання у підвальних приміщеннях складських та інших непередбачених приміщень, забезпеченні самотніх людей літнього віку паливом.

До роботи у осінньо-зимовий період підготували 838 котелень, замінили 34 котли, здійснили капітальний ремонт 9 котлів, заготовили 75% палива. Капітальний ремонт вулично-дорожних мереж здійснили на 46%, підготували 92% спеціальної та прибиральної техніки.

Окрім цього, на Волині створили обласну базу даних з 141 об’єкту державної, комунальної та приватної власності, де можна розмістити 827 переміщених осіб.

Для переходу на альтернативні види палива цьогоріч передбачили 12,1 мільйона гривень. Спільно із фахівцями райдержадміністрацій та виконкомів підготовили перелік документів із переведення об’єктів бюджетної сфери із газу на альтернативне паливо. Планують досягти економії приблизно 2,2 метра кубічних газу, передбачили реконструкцію 9 котелень закладів бюджетної сфери.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Травня, Неділя
11 Травня, Субота