<

З’явилося відео із ДТП у Володимирі-Волинському, де мотоцикліст збив жінку на пішоходному переході

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:15 | 23.04.2017 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарів 5

23-го квітня на пішохідному переході по вулиці Ковельській, що у Володимирі-Волинському, трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю мотоцикліста.

У мережі Youtube, підприємець Андрій Кандиба оприлюднив відео ДТП, котре було записане на його персональну камеру відеоспостереження.

На відео видно, що жінка, пропустивши декілька авто, вирішила перейти дорогу та практично на середині пішохідного переходу на неї здійснив наїзд водій мотобайка. Керманич особливо серйозно не постраждав та після пригоди не залишив постраждалу, а дочекався медиків та поліції.

Жінка знаходиться у Володимир-Волинському ТМО.




коментарів: 5
  1. ***бок, купить польского трупа за штуку, а проблем людям наробить сука, і потім вииибачте, за душою не копійки тільки на затарку на папіроси! Позабирати на*** польські трупакі нехай на москвічах їздять, не хоче то 11 маршрут і вперед!

  2. Тебе самого в тюрму чмир, тиаке може статися з кім хоч, тим більше він поступив совісно, а черерез таких як як ти , садять людей. Я тебе ненавижу 1-ший коментар.

  3. Народ ,не треба агресивно висловлюватись ,треба вивчити ПДР і не башляти за здачу екзаменів на отримання посвідчення водія ,тоді і аварій буде менше .Мотоцикліст грубо порушив правила ,може він теж кпив права ,бо розумна людина пропустить пішохода на зебрі і збавить швидкість .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота