<

Звіт за рік роботи у Володимир-Волинській міській раді фракції “Самопоміч”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:21 | 27.12.2016 / Володимир / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

24-го грудня в приміщенні культурно-мистецького центру Володимира-Волинського відбувся звіт депутатів міської фракції “Самопоміч”: Віри Сєргєєвої, Ярослава Жука, Олега Тимосевича, Ігоря Мацюка, Миколи Смаля, Павла Шлейна та Олега Венгера.

Перед початком публічного звіту присутнім роздали коротенькі відомості проте, що депутати зробили за рік в міській раді.

Віра Сєргєєва провела 14 зустрічей з виборцями, а також ініціювала роботи тимчасової контрольної комісії, з метою перевірки ефективності використання бюджетних коштів. Депутаткою було зареєстровано 3 проекти рішень (прийнятий 1), подано 4 поправки до рішень ( три з яких прийняті), а також 9 депутатських запитів і 112 звернень.

Ярослав Жук бере участь в роботі постійної комісії та комісій з питань ЖКГ. За рік роботи зареєстрував 2 проекти рішень, але жодне не було прийняте. Депутат Жук подав 12 поправок, та лише 4 з них були проголосовані. Загалом Ярослав Жук подав 53 депутатські звернення.

Олег Венгер відвідав усі сесії  та засідання профільної комісії протягом звітного року. Депутат Венгер сконцентрував роботу в комісії на аналізі бюджетних видатків та пріорітетності заходів, аналізі бюджетних запитів головних розпорядників коштів. За рік роботи депутат подав 2 поправки до проектів рішень, одна була проголосована. Також Венгер подав 8 звернень.

Микола Смаль також не пропустив жодної сесії та засідання профільної комісії. Особливу увагу приділив питанням освіти і культури, оснащенню ЦПО. За час роботи в раді подав 2 поправки до бюджетних рішень, а також 12 звернень депутата.

Олег Тимосевич очолює постійну депутатську комісію законності та правопорядку. За рік роботи подав 3 проекти рішень ( всі були прийняті), 4 поправки до проектів рішень, 2 запити та 13 звернень депутата.

За рік роботи депутатом Володимир-Волинської міської ради, свою діяльність Ігор Мацюк переважно пов’язав з роботою УЖКГ ІТ. Найбільш значимий крок депутата це ініціатива в підготовці будівництва об’їздної дороги навколо міста. За рік роботи подав 3 поправки до рішень та 12 звернень депутата.

Павло Шлейн найбільшу увагу приділив вивченню проблеми округу з котрого балотувався – район цегельного заводу. За рік роботи подав 2 депутатські запити та 12 звернень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя