<

Звідки гроші у Наталії Василець?

11:34 | 7.07.2023 / Володимир / , /
Перегляди
19674
/ коментарів 28

Звідки гроші у депутатки та ексголови РДА Василець, яка купила у Нововолинську приміщення за 6,5 мільйона. Депутатка з Володимира, ексголова Володимирської районної адміністрації Наталія Василець взимку 2023 року на роковини російського вторгнення здійснила «вагому покупку» нерухомості вартістю у 6,5 млн грн.

Вона стала власницею двоповерхового приміщення колишнього банку у центрі Нововолинська на вулиці Шептицького. Звідки такі великі гроші у пані депутатки?

Хтось скаже: «так вона ще і підприємиця, зазначте про це в статті». Так ось, зазначили.

Читайте також:

Депутатка та підприємиця з Володимира за 6,5 млн придбала приміщення колишнього банку в Нововолинську

Як депутат міської ради, Наталія Василець мала вказати ці 6,5 мільйонів у своїй декларації, але, перевірити, чи зробила це, зможемо тільки згодом. Зважаючи на те, що в країні йде війна, доступ до декларацій чиновників та депутатів зараз закритий.

За даними електронної декларації, яка подана пані Наталією, за 2020 рік (тобто, яку подала два роки тому) таких грошей у неї ще не було. Так, за даними декларації, у власності Наталії Володимирівни знаходиться:

  • квартира, заг.пл. 98,8 кв.м., право набуття власності 2008 р.
  • ще одна квартира, заг.пл. 34, 2 кв.м. (2019),
  • земельна ділянка заг.пл. 456 кв.м. (2019 р.), вартістю 13 554 грн.,
  • земельна ділянка 836 кв.м. (2020 р.) – 372 931 грн,
  • заклад торгівлі, заг.пл. 334,5 кв.м. (2020 р.) – 495 000 грн.
  • автомобіль у співвласності.

Дохід від зайняття підприємницькою діяльністю у пані Наталії становить 983 160 гривень. Аліменти – 7 268. У 2020 році вона зазначила, що отримала подарунок у негрошовій формі вартістю 372 931 та 495 000 гривень.

Як бачимо, не дивлячись навіть на подарунки, такої суми у 6,5 мільйонів пані Наталія станом на початок 2021 року не мала. А отже, суму у 6,5 млн заробила або отримала в подарунок у рік до повномасштабного вторгнення та у рік війни.

Щоб отримати відповідь, видання звернулося із офіційним запитом до самої депутатки Наталії Василець. Проте, на жаль, запит вона проігнорувала.

Тому питання про те, звідки у місцевої депутатки такі гроші лишається без відповіді. Можливо, просто, це запитання їй треба задати «правильним» інстанціям?

Видання буде слідкувати за темою та інформувати читачів.

Нагадаємо, куплене Василець приміщення знаходиться в самому центрі Нововолинська. Проте воно довгий час пустує. На початку 2021-го року до приміщення обмежили доступ, закрили металевими конструкціями вікна та двері. Згодом – виставили на аукціон.




коментарів: 28
  1. Якісь смішні, звідки гроші в чиновниці. Краще б спитали , скільки вона на армію, скільки купила авто чи мавіків! Якщо що то ми дуже сильно ждемо на допомогу від пані мільйонерки

  2. Хто бачив чесного чиновника в Україні , які не брали хаьбаврів і не крали ,є такі ,нехай напише .

  3. Ми їх породили,ми, мудрий нарід,я ,ти ,і ти і ти.Ідалі будемо голосувати за протеже олігархів під красивими популіськими гаслами!От якби політик пішов на вибори із гаслом Черчеля- ПІТ,КРОВ,СЛЬОЗИ(а зараз саме це нам потрібно) хто б з мудрого нарІда за нього проголосував?А так як завжди-дайош халяву,льготи,пільги -завжди виберимо!Арезультат -де ми ,а де країни де популізм маргалітез?

  4. Доступ до декларацій не просто так закривають…війна для всіх,але різна.

    • Якщо би я виграла в лотереї, то всі гроші на армію би віддала! З кожної пенсії купляю білет але поки що не виграла. Може хтось підкаже якісь загони на те щоб виграти в лотереї

  5. Краса – страшна сила!
    Була б Натаха страшною, як томашевська, її б тут всі заклювали.
    А так дивлюсь – то навіть ті, хто зазвичай клюють, стараються якшо не оправдати, то, принаймі, захистити Наташку.
    А все тому шо у Наташки мордашка мила і очиська гарні

  6. Тож матера її партнерка діброви. Заробила для доці пхає тепер її скрізь. А воно тупе як ступа. Коли в рда робило то двох слів до кучі не в’язало.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер