<

«Зоряний олімп»: у Володимирі відзначили кращих учнів і педагогів громади

17:18 | 25.05.2024 / Володимир / /
Перегляди
763
/ Коментарі відсутні

24-го травня у культурно-мистецькому центрі Володимира відбулась церемонія вручення нагород «Зоряний олімп» кращим учням громади, які показали високі результати на обласних та всеукраїнських олімпіадах, конкурсах, турнірах і змаганнях, а також їхнім вчителям, тренерам та наставникам.

Про це повідомляють на сайті міста.

Традиційне свято обдарованої молоді “Зоряний олімп” у Володимирі – це своєрідне підбиття підсумків навчального року, упродовж якого діти та їхні викладачі старанно працювали, не зважаючи на повітряні тривоги, вимкнення електроенергії та постійні стреси воєнного часу.

Заслужені нагороди дітям та їхнім наставникам вручив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

У порівнянні з минулим роком кількість призерів значно зросла, адже якщо торік було 129 нагороджених учнів та вчителів, то цього року – майже 200. 

Під час заходу подяками міського голови, пам’ятними статуетками “Зоряний олімп” та грошовими винагородами відзначили 94 учнів, які стали призерами обласних, всеукраїнських олімпіад, конкурсів, змагань, а також 52 педагоги та тренери, які їх підготували. Вручено також 17 командних відзнак.

Найбільш чисельною когорта нагороджених у ДЮСШ – цьогоріч високих результатів досягли більше пів сотні юних спортсменів, 11 тренерів та 3 команди. Серед закладів загальної середньої освіти громади найбільше нагороджених у ліцеї імені О. Цинкаловського – 13 учнів, 11 педагогів та одна команда. З ліцею №1 нагородили 9 учнів, 7 вчителів та одну команду. Ліцей №2 цьогоріч має одного нагородженого учня та одного вчителя. Ліцей №3 – 7 учнів та 8 вчителів. Ліцей №5 – 4 учні, 3 вчителя та дві команди. У Суходільському ліцеї двоє нагороджених учнів та два вчителя. У гімназії №7 – 2 учні, 3 вчителя та 2 команди. У ЦПО – 3 учні, 6 педагогів та 8 команд. 

Доповнили свято відзначення кращих із кращих “Зоряний олімп” пісенні та музичні виступи вихованців Центру позашкільної освіти. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Червня, Понеділок
16 Червня, Неділя