<

Знайшовся свідок: бачили правопорушника за кермом у ніч скоєння ДТП на Княгині Ольги у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:15 | 21.06.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
3178
/ Коментарі відсутні

Продовжується розгляд справи по скоєнню ДТП в ніч з 10-го на 11-те грудня на вулиці Княгині Ольги у Володимирі. 21-го червня був черговий судовий розгляд по адміністративній справі щодо водія Renault, який в’їхав у припаркований Mercedes та залишив місце пригоди.

Нагадаємо, 11-го грудня у Володимирі трапилася ДТП на вулиці Княгині Ольги за участю водія, який, за словами поліції та свідків, керував транспортним засобом «Renault» напідпитку та в’їхав у Mercedes.

В ході слідства намагалися приховати, хто насправді керував машиною.

Знайшовся свідок, який в ніч скоєння ДТП бачив автомобіль правопорушника на вулиці Наталії Ужвій. Чоловік сидів на пасажирському сидінні автівки, яка їхала по зустрічній смузі та не роздивився, хто був за кермом, проте стверджував, що водій Рено ледь не спричинив зіткнення двох транспортних засобів.

Водів-свідок, який, за словами дочки потрепілого Тетяни, бачив за кермом саме обвинуваченого Андрія Гержова, не був на судовому засіданні.

Адвокатеса обвинуваченого Гержова показала судді фото, які вказують на те, що вікна в його легковику тоновані й розпізнати в темну пору доби, хто був за кермом, неможливо.

На захист потерпілого Сергія, чий автомобіль пошкодили, його донька показала фото, на яких видно, що, попри тонування автівки обвинуваченого, через переднє скло видно вміст салону автомобіля (фото зроблене в туманну погоду).

Рішення суд не виніс через те, що на засідання не прибули поліцейські, які оформлювали протокол у день ДТП, і яким відомо, хто ж насправді тієї ночі керував машиною.

Нагадаємо, 23-го лютого судили чоловіка, який залишив місце ДТП у Володимирі на вулиці Княгині Ольги




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер