<

Зібрали понад 30 тисяч гривень: в ліцеї села Суходоли відбувся благодійний ярмарок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 12.11.2022 / Володимир / /
Перегляди
1103
/ коментарі 2

11-го листопада в ліцеї села Суходоли Володимирської громади відбувся благодійний ярмарок на підтримку українських військових.

Про це повідомили на сторінці навчального закладу у фейсбуці.

На ярмарку можна було придбати солодощі, мило ручної роботи, солодку вату, браслети і благодійну лотерею від дирекції ліцею. А також зробити патріотичний аквагрим та поспівати в караоке.

Під час заходу були зібрані кошти в сумі 33 721 грн, які передали місцевій волонтерці Змеул Олені. Разом з коштами передали також багато солодощів, щоб потішити військових.

“Ми дякуємо кожному, хто долучився до нашої благодійної справи. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди”, – йдеться у дописі.




коментарів: 2
  1. За Змія нічого писати погано не хочу но краще питати що потрібно у військових які на переді а не його дружини. І відсилати адресно. Я вже бачив як Зеул відсилає передачі.

  2. А дітей краще не залучати. Вони отанню сорочку для нас віддадуть а ті скоти з відси будуть сидіти в нас і ще казати що вони біженці. Ще корми їх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя