<

Зібрали понад 280 тисяч гривень: у ліцеях Володимирської громади відбулися благодійні акції на підтримку ЗСУ

13:17 | 5.10.2023 / Володимир / /
Перегляди
264
/ 1 коментар

До Дня захисників та захисниць України у закладах загальної середньої освіти Володимирської громади провели низку благодійних акцій, спрямованих на збір коштів для військовослужбовців. Загалом у закладах освіти зібрали 283 700 гривень.

Про це повідомляють на сайті міста.

Так, зокрема, завдяки ярмаркам та акціям ліцей №1 зібрав 30 тисяч гривень, у ліцеї №2 вдалося зібрати 62 063 гривень, у ліцеї №3 – 68 285 гривень, ліцей ім. О. Цинкаловського – 19 634 грн, ліцей №5 ім. А. Кореневського – 13 650 грн, гімназія №7 – 42 тисячі гривень, у гімназії села Ласків зібрали 13 525 гривень, а у Суходільському ліцеї – 29 837 грн.

До збору коштів під час заходу “Козацькому роду нема переводу” долучився і міжшкільний ресурсний центр, вчителі якого організували патріотичну локацію у парку “Слов’янський”. У їхню скриньку відвідувачі вкинули 4 706 гривень.

Зазначимо, що адміністрація ліцею №3 уже передала на передову необхідні речі військовослужбовцям 14-ї ОМБр, які були придбані за їхнім запитом, зокрема, зарядну станцію EcoFlow DELTA Max 2000, шини, мастило, ланцюги, рукавиці, навушники та захисні окуляри для бензопил.

Також у межах відзначення Дня захисників і захисниць у ліцеях нашого міста відбулася акція «Привітай захисника». Учні малювали для військовослужбовців малюнки, робили обереги-ангелики, ляльки-мотанки, виготовляли патріотичні браслети, писали листи зі словами вдячності за можливість жити та навчатися у рідній неньці Україні.

Усі зібрані речі були оперативно відправлені військовослужбовцям, які боронять нас на фронті, а також тим, що лікуються у шпиталях, завдяки волонтерам ГО «Крила матері». Наші захисники уже отримали привітання, відчувши підтримку, тепло рук та сердець наших учнів. Сподіваємося, що це додасть їм сили у боротьбі на шляху до життя під мирним небом.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця