<

Жива музика та спілкування: для вихованців Володимир-Волинського ІРЦ провели новорічні майстер-класи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:07 | 4.12.2019 / Володимир / /
Перегляди
18
/ Коментарі відсутні

3-го грудня у Володимир-Волинському інклюзивно-ресурсному центрі провели різноманітні майстер-класи з виготовлення новорічних іграшок. Захід організували до Міжнародного Дня людей з інвалідністю.

З цієї нагоди до інклюзивного центру “Жовта парасоля” завітали учні Володимир-Волинської музичної школи, які виступили із музичними привітаннями.

До вихованців центру завітали і учні художньої школи, і студенти педколеджу, аби провести майстер-класи з виготовлення новорічних іграшок.

Із паперу та різних картонових заготовок виготовляли віночки та іграшки, а із пластиліну робили цілі картини.

“А як ви в центрі будете святкувати день інваліда?». Святкувати що? Біль, відчай, неспокій за майбутнє? Що саме святкувати? Не люблю це «свято», хай би його не було. Вчора хтось правильно написав. В цей день треба думати, що я можу зробити? Чим допомогти? Як підставити плече?

Ми вибрали формат затишної зустрічі і посиденьок з друзями. З тими, хто в темі, з тими, кому не байдуже. Готувались до новорічних свят, «творили» іграшки ялинкові, спілкувались, слухали музику. Художня школа, педколедж, чудові музиканти з музичної школи, які не дивуються і не лякаються коли під час виступу юні «слухачі» танцюють, допомагають грати.

Знаю точно, що усі, хто був вчора присутній, усвідомлюють що ми – усі різні, що у нас у всіх обмежені можливості, і в цьому світі, і в житті важливо встигнути набутись добрим, дати тепло і любов. Встигнути, бо час швидко минає”, – зазначила Олена Токарєва на своїй сторінці у фейсбуці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя