<

Житло для ВПО: Матвійчук на сесії облради просить виділити кошти для ремонту гуртожитку фахового коледжу Володимира

12:05 | 23.05.2024 / Володимир / , /
Перегляди
324
/ Коментарі відсутні

23-го травня депутат Ярослав Матвійчук озвучив на сесії облради депутатський запит щодо виділення коштів для ремонту гуртожитку фахового коледжу у Володимирі.

Він зазначив, що на території громади функціонує Володимир-Волинський фаховий коледж, у власності якого є пʼятиповерховий студентський гуртожиток, що перебуває в аварійному стані та не експлуатується уже понад 10 років.

Неодноразово питання його аварійності та необхідності проведення підсилення конструкцій цього приміщення порушувалося перед Волинською обласною державною адміністрацією, Міністерством аграрної політики та продовольства України, Міністерством освіти і науки України, Верховною Радою України.

Гузь та представники з Володимира обговорили капітальний ремонт гуртожитку фахового коледжу з міністром освіти.

Однак поки результату це жодного не дало.

Матвійчук додав, що на даний момент є ряд закордонних донорів, які готові фінансувати його відновлення та для цього необхідно співфінансування у розмірі близько 100 тис. грн.

У запиті він просить посприяти у виділенні цих коштів із обласного бюджету.

«Це дасть змогу не лише зберегти будівлю у належному стані, а й використовувати із користю для суспільства. Вона може стати хорошим варіантом соціального житла та житла для внутрішньо переміщених осіб», – йдеться у запиті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Червня, Неділя
15 Червня, Субота