<

Жителям будинку на вулиці Луцькій у Володимирі, де нещодавно трапилась пожежа, відшкодують збитки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 19.07.2022 / Володимир / /
Перегляди
514
/ Коментарі відсутні

18-го липня у дворі будинку, що на Луцькій, 158 у Володимирі, відбулась зустріч мешканців та представників влади щодо пожежі в одній з квартир, яка трапилась кількома днями раніше.

Як повідомляє міська рада у фейсбуці, жителі будинку обурені поведінкою власників квартири, де зайнялась пожежа, адже вона сталась саме через недбалість останніх, – стверджують сусіди.

Мешканці, чиї оселі постраждали від пожежі, можуть частково відшкодувати завдані збитки. Для цього потрібно написати відповідну заяву. Решту компенсації мешканці зможуть отримати від винуватців пожежі, звернувшись до суду.

Ярослав Матвійчук повідомив, що після остаточних висновків експертизи правоохоронних органів та рятувальників розглядатиметься питання можливості повернення даного житла у комунальну власність.

Також у розмові з погорільцями, було домовлено про заміну дверей та вивезення зіпсованих речей, аби частково усунути незручності для мешканців під’їзду.

Як зазначив начальник ДСНС Володимира В’ячеслав Процюк, ймовірна причина пожежі, яку наразі встановили рятувальники – необережність під час куріння. Також присутніх повідомили про те, що слідчі дії проводяться і працівниками поліції, після чого буде даний експертний висновок.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця