<

Жителів Володимирської громади запрошують долучитись до ініціативи Щедрий Вівторок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 21.11.2022 / Володимир / /
Перегляди
194
/ Коментарі відсутні

У 2022-му році #ЩедрийВівторок відбудеться 29-го листопада, і саме зараз його ідеї на часі як ніколи раніше, адже цього року благодійниками стали майже всі українці.

Про це повідомляють на сайті міської ради Володимира.

Метою Щедрого Вівторка є об’єднання людей навколо благодійності, розвиток культури благодійності серед українців та впровадження нової звички дарування.

#GivingTuesday — благодійний рух, який виник у 2012-му році з простою ідеєю — спонукати людей творити добро. За останні 10 років ця ідея переросла в справжній глобальни рух, який надихає мільйони людей у всьому світі об’єднуватися заради добрих справ. #ЩедрийВівторок — це Всеукраїнський день добрих справ, який є частиною глобального руху #GivingTuesday. У 2018 році Україна підписала меморандум про співпрацю з головним офісом.

У кожного є можливість поділитися. Ти можеш поділитися часом та досвідом, грошима, чи просто зробити добру справу: допомогти продуктами, одягом або навіть обійняти людину, якій потрібна твоя підтримка. Будь-хто та будь-де може взяти участь та зробити внесок у благодійність так, як вважає за потрібне. Не існує жодних мінімальних вимог або обмежень щодо того, як робити добрі справи.

Більше про Всеукраїнський день добрих справ, до якого можуть долучитись, як дорослі, так і діти, можна прочитати за посиланням.

Цього року у межах Щедрого Вівторка буде втілено соціальний проєкт для збору коштів на пакунки для новонароджених українців. Таким чином кожен зможе допомогти відважним маленьким українцям, які з’являться на світ взимку 2022–23-го року, задонейтивши на пакуночок для немовляти, обраного на сайті регіону

Заручившись підтримкою благодійників, планується зібрати 1 175 000 грн. Завдяки цим коштам 500 мам із новонародженими малюками зустрінуть цю зиму в теплі й турботі. Закупівлею і передачею пакунків буде займатися благодійний фонд «280 днів», який підтримує українські родини на шляху до здорової вагітності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя