<

Необліковане ДТП. Житель Володимира-Волинського потрапив під колеса автомобіля, яким керував Костянтин Зінкевич?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:58 | 20.12.2016 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ коментарів 12

У Володимирі-Волинському в районі цукрового заводу трапилась ДТП – під колеса автомобіля потрапив чоловік 83-го року народження. За кермом транспортного засобу за інформацією інсайдерів перебував депутат Волинської облради Костянтин Зінкевич.

Журналістам інтернет-видання “БУГ” вдалося поспілкуватися із потерпілим Олегом К. Як стало відомо, інцидент трапився 6-го грудня близько 22:30. Чоловік повертався від друзів додому, йшов на маршрутку. Неподалік зупинки на цукровому заводі, переходячи дорогу, потрапив під колеса автомобіля.

“Водія не розпізнав, бо було темно. Але він, коли мене збив, за метрів 2-3 зупинився та вийшов з авто, викликав швидку. Водій не поїхав зі мною в лікарню, зате він прислав чоловіка, який супроводжував до приймального відділення, платив гроші за рентген тощо. В медичній установі пробув приблизно годину. Потім самостійно “поклигав” додому. Зараз продовжую лікуватися за власний кошт, медикаменти купую сам. На той момент у стресовій ситуації, начебто, нічого не відчував, а коли прийшов додому почалися болі в коліні та попереку. У мене були сильні забої, і забій на нозі призвів до набирання води та крові в колінному суглобі.

Поліція порушила справу. Правоохоронці телефонували до мене, ставили запитання. Слідство триває”, – розповів потерпілий.

Журналістам нашого видання компетентні джерела повідомили наступне: до слідчого постраждалий звернувся на третій день після події і лише для того, щоб засвідчити, що він був у нетверезому стані та переходив дорогу не за правилами. Медики в цей час надавали інформацію, що у ДТП постраждав не чоловік, а жінка. Це свідчить, що між водієм транспортного засобу, який наїхав на людину, та потерпілим може бути попередня домовленість про конфіденційність, тобто обоє учасників ДТП поставили один одному взаємовигідні умови вирішення проблеми. Як підтвердження документ:

Інтернет-виданню “БУГ” стало також відомо, що відкрито кримінальну справу за номером 12016030060001103 від 10.12.16 року за частиною 1 статті 286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху”, що карається карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Костянтин Зінкевич відмовився надати коментар щодо інциденту та запропонував журналістам звернутися до нього за інформацією через тиждень.




коментарів: 12
  1. Костянтин Зінкевич відмовився надати коментар щодо інциденту та запропонував журналістам звернутися до нього за інформацією через тиждень.- рішає чоловік, бігає весь в милі, не вспіли відмазати панаса як зіня вляпався. Але гроші зроблять своє діло, а він їх зволонтерив багато

  2. Зверніться до Кандиби за відео з того дня, поки не пізно, на переїзді була камера, ймовірно зафіксувала його авто.

  3. Як це “в стилі” Зінкевича – тікати від відповідальності, викручуватись, брехати, викликати когось на підмогу, приховувати, замовчувати. Ніколи мужиком не був і вже не стане. Вибирайте його йолопи далі

  4. А він не репетував: “Льошка! Холуї мені під колеса лізуть! Ти за Україну борешся, а вони під колеса лізуть!”? Здається вислів “Вони Холуї” стає лозунгом волинської самопомочі. Я не Нострадамус, але беруся передбачити, за тиждень виявиться, що і не Костянтин Зінкевич скоїв ДТП, а той легінь, що до лікарні потерпілого супроводив, і спростування інформації з офіційними вибаченнями з’явиться, і винен у всьому буде п’яний Олег К. 83-го року народження. P.S. голосуй не голосуй – завжди крайнім є холуй.

  5. Оце те чмо,що так виводить всіх нечистих на чисту воду,знов смердить.Самонеміч -в одному слові стільки Вікіпедії,що нема що й добавити більше!!!

  6. А чого Кандиба має давати відео,він що директор всіх камер?На то є менти, А коли він має доступ без них,то це наводить на певні міркування.А зіня відкупитися,як і від армії відкупились,бабла то нємєрєно.

  7. справа не у відмазці Костика, а справа у тому, що “свої люди” прикривають фактичний злочин і не дають розголосу,тобто “своїм можна” а іншим тюрьма

  8. Я б навіть підкреслив що питання не у своїх, а у новій/старій поліції, які у новій формі так само БЕРУТЬ як і брали! А куди прокуратура дивиться? Хоч нагляду і немає, але…

  9. “Неподалік зупинки на цукровому заводі, переходячи дорогу” – там камер ніколи не було і вже не буде. І кандиба тут ні причім.
    Подякуйте міській владі, яка вкрала гроші із “Програми безпечне місто 2016-2017”, оскільки в 2016 не було проведено ніяких запланованих робіт, а на 2017 рік заклали якихось 100 тисяч, замість 700 тисяч планових. А тепер думайте хто є хто. І чому заплановані кошти пропали!!!!
    Хтось хоче робити безпечне місто, а хтось тупо розкрадає бюджет! Скоро буде як в Нововолинську! Гроші вкрадені! І всім депутатам наплювати, всі дуполизи

  10. Камера НА ПЕРЕЇЗДІ через колії!!! в будь-якому випадку авто мало проїхати там!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя