<

Збирають гроші на операцію: володимирчанка, яка 17 років має захворювання колінних суглобів, просить про допомогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 16.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
12035
/ Коментарі відсутні

Олена Столярук-Шепшелей, яка проживає у Володимирі, має тяжку хворобу обох колінних суглобів та потребує термінової операції вартістю близько 100 тисяч грн. Жінка просить про грошову допомогу всіх небайдужих.

З 2004-го року Олена хворіє ревматоїдним артритом. Також у неї утворився артрозо-артрит обох колінних суглобів через основне захворювання. На сьогодні вона майже не може пересуватися, а болі в ногах та спині стали нестерпними.

Жінці призначили операцію на 8-ме грудня. Сім’я активно збирає кошти та просить про допомогу читачів БУГу. Про це вона вже написала пост у фейсбуці.

Діагноз – правобічний деформуючий коксартроз третього ступеню. Розрив заднього рогу медіального та латеріального менісків правого колінного суглобу. Кіста Бейкера правої підколінної ділянки. Виражене порушення функції опори та ходи нижньої кінцівкі.

Для родини Олени 95 тисяч, які залишилося зібрати на операцію, – сума захмарна. Адже жінка проживає з 73-річною мамою та 97-річною бабусею-інвалідом, на ліки та догляд для якої також іде багато коштів.

“Я 17 років приймаю гормональні таблетки через свою хворобу. У 2018-му році мала розрив гомілкового сухожилля, через що перенесла операцію”, – розповідає Олена.

Олена Столярук потребує ендопротезування правого колінного суглобу та знеболюючі, які доведеться приймати після операції.

Сім’я жінки вдячна кожній гривні, які вже наблизили її до проведення операції. Проте хірургічне втручання необхідно провести менше, чим через місяць. Тому 95 000 грн. намагаються зібрати якомога швидше.

Всі охочі, можуть допомогти Олені будь-якою сумою, та наблизити її до здоровішого життя.

Реквізити для допомоги:

Картка Ощадбанку 5167 4901 6806 0433

Картка ПриватБанку – 4731 2196 4157 4433 – Столярук Олена




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок