<

Завершили ремонт частини траси “Луцьк – Володимир-Волинський”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:50 | 7.09.2017 / Володимир /
Перегляди
16
/ 1 коментар

На частині траси від Луцька до Володимира-Волинського завершили повністю ремонтні роботи, на місцями доробили одну смугу руху.

Нагадаємо, ремонт дороги з Луцька до Володимира-Волинського здійснюється за кошти перевиконання надходжень Волинської митниці.  В цілому, орієнтовна вартість робіт цієї дороги, зі слів дорожників – 700 мільйонів гривень, 400 з яких вже надійшли на виконання робіт.

“Ремонтні роботи з облаштування дороги з Луцька до Володимира-Волинського «киплять». Щодня на цій ділянці автошляху працюють десятки одиниць дорожньої техніки, задіяні спецзасоби і робітники, які вкладають сучасне дорожнє покриття із гарантією якості. Зокрема, з Торчина до села Юнівка вже проклали нову дорогу, що приємно тішить усіх учасників автомобільного руху. Від села Юнівка і до міста Володимира-Волинського трасу зробили частково,” – йдеться в групі “Дорога до ЄС “Луцьк – Володимир-Волинський”

До слова, завершити ремонт траси планується до кінця року. Народний депутат Ігор Гузь в липні 2017 року повідомив, що буде контролювати хід будівництва траси “Устилуг-Луцьк-Рівне”, частиною якої є дорога з міста Володимир-Волинський до Луцька.




один коментар
  1. *вкладають сучасне дорожнє покриття із гарантією якості…* Посміявся. Ви хоч бачили що це таке і як його насправді вкладають? В Польщі це робиться за трохи більше часу з армуванням та бетонуванням обочин. Але ми не Польща і стандарти сучасного дорожнього покриття в нас свої з гарантією до наступної весни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця