<

Залужний нагородив директора Володимирського ЦПО нагрудним знаком «За сприяння війську»

17:34 | 8.07.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
3595
/ Коментарі відсутні

Директор Володимир-Волинського ЦПО Юрій Мозоль отримав почесний нагрудний знак «За сприяння війську» за значний особистий внесок у наданні всебічної допомоги підрозділам Збройних Сил України та активну волонтерську діяльність в умовах воєнного стану.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Володимир-Володимирського ЦПО.

“Ви робите дуже багато для наближення перемоги, колектив Володимир – Волинського ЦПО завжди підтримує Вас і готовий завжди іти нога в ногу, підтримувати Ваші ідеї та разом впевнено прямувати до мети. Наше спільне завдання – це допомога захисникам, які мужньо боронять терени України від ворогів. Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людини способом життя.

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху. Ми віримо у перемогу та завжди підтримаємо Вас. Нехай Ваше добро повернеться Вам сторицею. Здоров’я Вам, сил, невичерпної енергії, однодумців і людської вдячності!” – приітав трудовий колектив Володимир – Волинського ЦПО директора Юрія Мозоля.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота