<

Закуплять нову суміш для посипання: Пальонка розповів, як у Володимир-Волинській громаді справляються з чищенням доріг від снігу та льоду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:45 | 16.02.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
57
/ коментарі 4

Щедрі снігопади принесли з собою справжнє випробування для комунальних служб та перевірили, як влада Володимира може співпрацювати з підприємствами та підприємцями.

Постійна експлуатація вивела з роботи певну техніку, проте на допомогу прийшли підприємці, розповів під час брифінгу 16-го лютого мер Ігор Пальонка. Снігопади дали урок: потрібно оновити комунальну техніку, що прибирає сніг, сказав голова.

Читайте також: Вночі з Володимира вивезли тисячі тонн снігу

Пальонка розповів, що вдалося мобілізувати громаду для боротьби зі сніговими заметами.

“Працювали 5 навантажувачів і великогабаритні авто Шелепіни, Діброви, Юнака, Панасюк особисто приїжджав, Ничипора, підприємеця Кравчука, Грицевича, наші комунальники. Дякую усім за роботу”, – розповів Пальонка.

Також він зазначив, що наразі КП “Полігон” закупило нову пробну протиожеледну суміш для посипання доріг і тротуарів. Вона нібито розщеплює сніг та лід за дві години. Після отримання її випробують на місцевих дорогах і, якщо вона буде дієвою, закуплять більше.

Наразі дороги та тротуари посипають піском та сіллю. Є проблема – вийшла з ладу машина для посипання, її спробують вирішити.

Старости Володимир-Волинської громади повідомили, що виникли проблеми з прочищенням дороги до села Дігтів. Її розчищали 5 разів, проте вона звивиста і дорогу знову перемітало снігом за кілька годин.

Чистили дорогу до цього села і зранку 16-го лютого. Після цього грейдер пройшов і по бічним вулицям Ласкова.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота