<

Закликала до повалення конституційного ладу в Україні, підтримувала російське вторгнення та розпалювала ворожнечу: мешканку Володимира взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:03 | 2.09.2022 / Володимир / /
Перегляди
3302
/ 1 коментар

СБУ Волині оголосила про підозру мешканці Володимира, яка закликала до повалення конституційного ладу в Україні, підтримувала російське вторгнення та розплювала національну ворожнечу, поширювала у російській соцмережі пропаганду «руского міра». 

Правоохоронці повідомили мешканці Володимира про підозру у  розповсюдженні публічних закликів до насильницької зміни та повалення конституційного ладу, матеріалів, у яких міститься виправдовування й визнання правомірною збройної агресії російської федерації проти України, а також в умисних діях, спрямованих на розпалювання національної ворожнечі та ненависті, приниження національної честі та гідності  (ч. 2 ст.109, ч.2 ст.436-2, ч.1 ст. 161 КК України), – повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Слідство з’ясувало, що жінка з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну і до моменту її викриття систематично поширювала у забороненій законодавством російській соціальній мережі, в обхід встановлених обмежень, агітаційні публікації із наративами «руского міра». 

Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота