<

За виявлення порушення – штраф: мешканці Володимира-Волинського викидають сміття на стихійні сміттєзвалища

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:41 | 25.02.2020 / Володимир / /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

На вулицях Привокзальній, Пилипа Орлика і у військовому містечку люди інколи прямо на вулицю викидають сміття. Про це після традиційного ранкового об’їзду міста на апаратній нараді 25-го лютого розповів мер Володимира Петро Саганюк.

Міський голова зауважив, що на цю проблему варто звернути увагу відповідним службам. Людям також треба роз’яснити, що прибрати стихійні смітники важко.

“Треба зловити, хто викидає, щоб потім прибирав місто на громадських роботах. Я об’їхав місто. У нас є гарний новий смітник. Але на Глушкова гілляки, на Пилипа Орлика якась плівка”, – сказав Саганюк.

Один із стихійних смітників на вулиці Пилипа Орлика на минулому тижні прибрали працівники КП «Полігон». Подібна робота забирає багато часу, адже потребує багато людських ресурсів і техніки.

Як повідомили БУГу у муніципальній варті, на об’єктах благоустрою у місті забороняється несанкціонований скид сміття і утворення сміттєзвалищ.

При виявленні порушників муніципали мають право виписати штраф за статтею 152 адмінкодексу. Так, порушник може сплатити від 340 гривень до 1 360 гривень штрафу.

Фото ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок