<

Скромно, але душевно з місцевими колективами: як відзначали 1035 День народження Володимира

14:36 | 31.07.2023 / Володимир / /
Перегляди
1928
/ Коментарі відсутні

30-го липня у Княжому Володимирі відзначили 1035 день народження у парку Слов‘янському. Цьогоріч без гучних святкувань, а з метою зібрати кошти на автомобіль для 55-го батальйону 100-ї бригади тероборони.

Співали й танцювали місцеві колективи, грав військовий оркестр, виконували вірші й пісні на креативній галявині.

З 10:00 ранку у парку Слов‘янському працював крафтовий ярмарок. На ньому продавали сири, наливки, ковбасу, паштет, сало, мед та інші смаколики. Інша частина ярмарку пропонувала вироби ручної роботи: ляльки-мотанки, іграшки, свічки вироби з деревини та інше.

З 12:00 виступали народна студія вокального співу «Лодомир», зразковий ансамбль народного танцю «Веселка», клуб «Denser dance studio», студія естрадного танцю хіп-хоп, клуб спортивного танцю «Грейс», танцювальний колектив «MJDS».

На креативній галявині відбувалася лялькова вистава, літературна сцена й вільний мікрофон з виступами виконавців-аматорів: читців, поетів, музикантів та вокалістів. Діяла фотозона з місцевими фотографами.

Міський голова Ігор Пальонка нагородив подяками та преміями за вагомий особистий внесок у розвиток міста, активну діяльність на благо громади. Разом з мером з 1035-річчям привітали Володимир народний депутат Ігор Гузь, міський голова Нововолинська Борис Карпус, голова районної ради Віктор Хиць.

Загальна цифра зібраних коштів складає 106 тисяч 596 гривень і 10 злотих

Пропонуємо фотозвіт із відзначання 1035-річчя Володимира.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця