<

З початком осені збільшилась кількість захворілих на коронавірус у громаді Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:33 | 8.09.2021 / Володимир / /
Перегляди
689
/ Коментарі відсутні

Станом на ранок 8-го вересня у Володимир-Волинському районі зафіксовано 65 мешканців хворих на ковід, з них 49 жителів громади і 16 з сіл району.

У порівнянні з літніми показниками, ситуація з COVID-19 на початку вересня погіршилась, як інформує генеральна директорка КП “Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги” Катерина Чубок.

“У липні протягом трьох тижнів не було виявлено жодного позитивного випадку зараження. На осінь ситуація значно загострилась”, – повідомляє директорка.

Закономірність зараження між віковими категоріями прослідкувати важко, серед пацієнтів є як діти, так і пенсіонери.

На сьогодні зроблено 12 801 вакцину від коронавірусу у Володимир-Волинському районі. Це близько шести тисяч мешканців району, з яких більшість вакцинувалися двічі.

Для того, щоб отримати колективний імунітет від вірусу, 80% дорослого населення повинне бути вакциноване, наголошує Чубок.

До уваги мешканців району та громади, щеплення проводиться щоденно на першому поверсі міської поліклініки в кабінеті 104, з 9:00 до 15:00. Адреса: вулиця Павлова, 20.

Серед вакцин лікарня має CoronaVac, AstraZeneca та Pfizer у достатній кількості.

Усі амбулаторії ЦПМД містять пункти щеплень. Мобільна бригада медиків виїжджає на колективні щеплення, де більше 50-ти осіб, а також до людей похилого віку, які не можуть самостійно дібратися до пункту вакцинації.

До слова, серед смертельних випадків коронавірусу, лише один чоловік у районі Володимира мав одноразове щеплення. Всі інші померлі були не вакциновані.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя