<

З координаційного центру Володимира відправили майже 12 тон допомоги в різні куточки України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:39 | 13.04.2022 / Володимир / , /
Перегляди
895
/ Коментарі відсутні

Майже 12 тон гуманітарної допомоги, починаючи з 1-го квітня, було відправлено з координаційного центру громади Володимира у різні куточки України.

Близько 9-ти тон – це продукти харчування, а решта – засоби гігієни, медикаменти, одяг та інші непродовольчі товари, повідомлеє у фейсбуці очільник громади Ігор Пальонка.

Вантажі з гуманітарною допомогою, які складались здебільшого із продуктів харчування, були відправлені у міста, що постраждали найбільше від російської агресії: Київ, Бучу, Ірпінь, Бородянку, Вишгород, Харків, селище Пісочин, що на Харківщині, Житомир, Обухів, Хмельницький, Покровськ, Бердянськ та Лисичанськ.

Вантажі з необхідними речима, одягом, амуніцією та продуктами були відправлені підрозділам ТРО та ЗСУ у Дніпро, Харків, Бучу, Ворзель, Бородянку, Київ та інші міста. Богу дякувати, усе доїхало за призначенням, про що свідчать вдячні фотозвіти.

“Не забуваємо і про тих, хто шукає прихистку у нашій громаді. Про вимушених переселенців, яких ми прийняли уже понад три з половиною тисячі, дбають у координаційному центрі, який працює без вихідних”, – йдеться у повідомленні.

Тут надають усі необхідні консультації і, за потреби, психологічну допомогу. Після реєстрації переселенцям виписують корінець із зазначеними потребами – одяг, взуття, памперси, дитяче харчування, іграшки тощо. Усе це можна отримати одразу ж на місці.

На другому поверсі Центру культурних послуг, у якому знаходиться координаційний центр, розміщений банк одягу, де речі посортовані і чекають на нових господарів.

Як зазначають волонтери, нині є потреба у сезонному весняно-літньому одязі, взутті, а також у чоловічих футболках та спортивних костюмах для військових, які лікуються в госпіталях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота