<

«З колядою в серці»: на концерті у Володимирі збирали гроші для військових

17:48 | 6.01.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
359
/ Коментарі відсутні

5-го січня у залі Центру культурних послуг відбувся 15-й різдвяний концерт «З колядою в серці», який традиційно проводить у нашому місті Центр позашкільної освіти та керівниця народного художнього колективу студії вокального співу «Лодомир» Галина Тюрікова.

Цьогоріч концерт мав благодійну мету – збір коштів на придбання дрону для 63-ї окремої механізованої бригади, йдеться на сайті міста.

Зі сцени лунали як традиційні колядки, так і сучасні різдвяні пісні у виконанні старшої вокальної групи народного художнього колективу студії вокального співу “Лодомир”, ансамблю “Полунички” та окремих вокалістів студії.

Додали барв святковому концерту танцювальні номери зразкового ансамблю народного танцю “Веселка” (керівники Марія Буховецька та Ольга Демосюк), а також виступи ансамблю духових інструментів (керівник Юрій Панчук) й театральна композиція вихованців ЦПО (керівник Галина Кучерук).

Усі номери концертної програми зривали овації у залі, адже вразили глядачів неповторним мистецьким колоритом та жанровим розмаїттям. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя