<

З якими питаннями та проблемами у 2019 році мешканці Володимира-Волинського найчастіше зверталися до ЦНАПу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:09 | 23.01.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

23-го січня відбулося засідання виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради. На ньому заслухали звіт директора директор Центру надання адміністративних послуг Алли Троць, яка повідомила, що за 2019-ий рік до ЦНАПу надійшло 1360 звернень, що на майже 200 менше, ніж у попередньому році.

Як повідомила Алла Троць, найбільше звернень надійшло від пенсіонерів, від інвалідів І-ІІІ груп, учасників та інвалідів війни та бойових дій, безробітних, багатодітних сімей, одиноких  матерів, повідомляють на офіційному сайті міста.

За характером порушених питань звернення стосувалися переважно комунального господарства і житлової політики, земельних відносин, соціального захисту.

До колективних звернень  долучився  1341 житель Володимира-Волинського. У більшості це мешканці багатоквартирних будинків, які піднімали питання щодо ремонту покрівель, під’їздів, систем водопостачання, водовідведення та теплопостачання, облаштування прибудинкових територій та інше.  

Відзначили на сайті міськради, що забезпечено функціонування електронної пошти для відправлення письмових звернень громадян  post@volodymyrra.gov.ua та впроваджено форму “Електронне звернення ”.

Також, зазначила Алла Троць, існує звернення від мешканця міста, який поставив у ньому 45 запитань. «Жодна відповідь його не задовільняє і на кожну у нього десяток зауважень. Надіємося, що зможемо знайти спільну мову».

Також, відзначила Троць, станом на сьогодні найдієвішим методом врегулювання відносин з міськими управліннями та відділами є доповідна записка міському голові.

Мер Петро Саганюк відзначив, що так не повинно бути, а реагувати потрібно відразу. Також розповів, що багато звернень до ЦНАПу надходить щодо пільг і субсидій, а, отже, управлінню соцзахисту треба краще проводити для людей роз’яснювальну роботу.

Саганюк також розповів, що за рік до нього не надходило жодної скарги щодо роботи ЦНАПу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота