<

З бюджету громади Володимира можуть виділити кошти на компенсацію вартості генераторів для підприємців

12:55 | 3.08.2023 / Володимир / , /
Перегляди
439
/ коментарів 5

Підприємці громади Володимира в умовах воєнного стану можуть отримати часткове відшкодування вартості придбаних джерел резервного живлення.

На ці потреби в місцевому бюджеті передбачено 3 млн грн, повідомляють на сайті міста.

Можливістю часткового відшкодування вже скористалися 38 суб’єктів господарювання, яким компенсували з місцевого бюджету вартість придбаних генераторів у розмірі 692,1 тис. грн.

Сума відшкодування складає 50% вартості придбаних джерел резервного живлення, але не більше, ніж 20 тис. грн. Під компенсацію підпадають генератори та інші джерела резервного живлення потужністю не менше 2 кВт, придбані у період з 1 травня 2022 по сьогоднішній день.

Отримати відшкодування можуть представники мікро-, малого та середнього бізнесу, які зареєстровані й працюють на території Володимир-Волинської міської територіальної громади, працевлаштували мінімум двох працівників, а також не мають заборгованості по податках, зборах та виплаті заробітної плати. Крім того, передбачається, що суб’єкт господарювання, який звертатиметься по часткову компенсацію, повинен мати в наявності у приміщенні, яке облаштоване генератором, електричну розетку для підзарядки гаджетів (телефонів, павербанків та планшетів) в межах його вільної потужності.

Перелік документів, які подаються підприємцем для отримання компенсації, можна завантажити за посиланням.

З детальними умовами та вимогами можна ознайомитися на офіційному сайті Володимирської міської ради за посиланням.

Консультації за процедурою відшкодування надаються як відділом економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради, так і ФПП «Бізнес-Центр», який також надає допомогу бізнесу у формуванні пакету документів для їх подальшого подання в управлінні ЦНАПу.

Тож закликаємо суб’єктів господарювання, які підпадають під критерії потенційних учасників, не відкладати цю справу та звертатися по компенсацію. Зі свого боку влада максимально сприятиме оперативному прийняттю рішень і безпосередньому перерахунку коштів заявникам.




коментарів: 5
  1. Вже ж отримували.Знову аби на… народ.Краще б ці кошти пішли на ЗСУ чи пенсіонерам.Сором владо!

    • Не гундось! Це продукт, який має властивість працювати дуже лімітований період.
      Нічого страшного якшо підприємцям і за пару штук компенсують. Вони, врешті решт, стараються для нашого комфорту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя