<

«Я не здаюсь! Не здавайся і ти!»: 14 ОМБр презентувала соціальний ролик на підтримку воїнів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:12 | 27.04.2021 / Володимир / /
Перегляди
53
/ коментарі 4

Військові 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого презентували соціальний ролик на підтримку воїнів, що потерпають від посттравматичного стресового розладу. Зйомки, як розповіли БУГу, проходили на Сході країни в районі дислокації бригади.

Соціальний ролик виготовили військовослужбовці оперативно-тактичного угруповання «Північ» з допомогою журналістів, пишуть на сайті АрміяInform.

Ролик покликаний вкотре привернути увагу до проблеми посттравматичного синдрому та його сумних наслідків серед ветеранів та діючих військовослужбовців.

Переглянути відео можна на фейсбук-сторінці 14-ї ОМБр за посиланням.

Мистецький проєкт має на меті донести до суспільства та колишніх і діючих військових один важливий меседж — результат двобою із власними страхами та проблемами залежить лише від того, чи готова людина скласти руки і здатися. А також наголошує на тому, що в протистоянні з ментальними наслідками війни надзвичайно потрібна підтримка суспільства, командування і побратимів.

Вчасно розпізнана проблема, вчасно простягнута рука допомоги дозволяють уберегти воїна від необдуманих кроків і заподіяння шкоди собі та іншим.

Образ головного героя вдало втілив випускник Національної академії сухопутних військ, офіцер-культуролог Тимофій Нечипорук. Керівник проєкту – Володимир Горбатюк, в зйомках брали участь Валерій Басалига, Євгеній Буймов, Юрій Петренко.




коментарів: 4
  1. “Здаюсь не здаюсь”, а війна це зло і прокляття, найкраща терапія це відсутність війни!

  2. Сама найкраща підтримка для наших воїнів–це поява на передовій в окопах “мажорної сволоти”–синків народних депутатів, дипломатів, урядовців,міністрів,обласних держиморд. Це, напевно,по-справжньому об`єднає українців і дасть нам віру в перемогу.
    А посттравматичний стресовий розлад у бійців часто по тій причині,що прибуваючи з пекла до Києва,Львова,Луцька і т.д.,хлопці бачать,як мажорні виродки тусуються,оттягиваются в нічних клубах, в ресторанах,шумні банкети,салюти,котежі на крутих євробляхах… Синки знають,що папік і мамуля їх прикриють від воєнкомата. І справжні патріоти-захисники України відчувають себе лишніми,обузою на своїй українській землі.
    Навіть син Сталіна – і той воював проти фашистів і батько його не відмазував від війни. Отака-то правда.

  3. Війна до перемоги ! До прапора над рейстагом у Владівостоке ! Ну чи хоча б в Ростове…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер