<

Вивчали, що потрібно відремонтувати в садочках: Робоча група з формування бюджету обійшла ДНЗ Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:22 | 20.08.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Робоча група з питань формування міського бюджету Володимира-Волинського на 2020-ий рік завершила роботу в освітніх закладах міста. Так на минулому тижні учасники виконкому, депутати та представники управління освіти побували у всіх школах, а 19-го серпня обійшли садочки.

Як розповіла голова робочої групи, заступник міського голови Лариса Кулікова, представники робочої групи перевірили готовність загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів до нового навчального року та потреби в проведенні ремонтних робіт на наступні роки.

Зі слів членів робочої групи, заклади освіти міста готові до нового навчального року, повідомляють на офіційному сайті міста.

“Запити були від усіх навчальних закладів. Ми походили і по школах, і по садках, подивилися що вони зробили і що просять на наступний рік. Вони мають зараз допрацьовувати ряд зауважень, а потім ми маємо спільно розглядати вже з депутатами на робочій групі і голосувати по формуванню бюджету. Освіта на базі прохань від всіх установ має зробити спільний запит. Ми просили, щоб заклади обрали пріорітети, тобто сказали, які роботи варто виконати першочергово та обгрунтували їх необхідність”, – розповіла БУГу Лариса Кулікова.

Як розповів раніше виданню «БУГ» начальник міського управління освіти В’ячеслав Петрук, влітку в дитячих навчальних закладах міста проводилися поточні ремонтні роботи, а також масштабні роботи з теплогідроізоляції даху ДНЗ№2 «Казка», утепленню фасаду садка №8 «Вишиванка».




один коментар
  1. і який результат буде від таких ходінь по учбових закладах ??? Та Ви шановні чиновники міськвиконкому та місцеві слуги народу – депутати хоч раз перевірте наскільки ефективно використовуються мільйони гривнів платників податків з місцевого бюджету ,наскільки правомірно видаються технічні завдання на виготовлення проектно-кошторисної документації , чи обєми робіт , які виконані в цих обєктах відповідають актам підписаних керівниками садочків та шкіл , по яких цінах йде закупівля матеріалів і скільки даремних грошей кладуть в кишені представники технагляду , підрядники , проектанти та можливо керівники цих закладів за підписання завідомо неправдивих документів … А иожливо Ви спеціально не хочете цього робити бо можливо і вам дещо перепадає від цих оборудок , а …???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок