<

Висадка квітів, прибирання та кронування: комунальники Володимира працюють, незважаючи на воєнний стан

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 25.03.2022 / Володимир / /
Перегляди
416
/ Коментарі відсутні

Під час війни комунальні підприємства громади Володимира працюють у штатному режимі, виконуючи щоденні завдання щодо благоустрою та забезпечення оборони громади.

Нині по всій громаді забезпечується регулярне вивезення сміття, комунальники ліквідовують стихійні сміттєзвалища, забезпечують жителів водо- та теплопостачанням, повідомляють у фейсбуці громади.

Працівники КП «Троянда» розпочинають висадку дерев та квітів. Планово та на звернення громадян проводиться кронування дерев та їх подрібнення, плануються роботи з прибирання кладовищ.

Кронування дерев уже було здійснене цими днями працівниками управляючої житлової компанії на вулицях Привокзальній та Ковельській. Найближчим часом ці роботи буде продовжено у місцях, на які вказують місцеві жителі.

Зважаючи на сприятливі погодні умови, працівники КП «Полігон» розпочали грейдерувати бічні вулиці, зокрема вулиці – Ільїна, Лишеня, Георгія Проскури та прилеглі до них. У ніч з 24-го на 25-те березня в місті працювала спецтехніка для очистки дорожнього покриття.

Нагадаємо: Комунальники Володимира просять мешканців вчасно сплачувати за послуги під час воєнного стану.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця