<

Випускник «Школи маленьких гідів» провів першу велосипедну екскурсію-квест у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 13.09.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
540
/ Коментарі відсутні

11-го вересня у межах реалізації проєкту «Маленькими кроками до великої мети» відбулась перша благодійна велосипедна екскурсія-квест у місті Володимир.

Таку оригінальну екскурсію організував випускник “Школи маленьких гідів” Максим Дорош, повідомляють у фейсбуці Володимирської ТГ.

Хлопець підготував справжній сюрприз екскурсантам, адже вони відвідали сучасні локації міста, із задоволенням послухали виступ дитячої ансамблю музичної школи “Секвенція”, гостювали у талановитого скульптора Олега Дубинчука, котрий розповів, як звичайне дерево можна перетворити у справжній витвір мистецтва, а насамкінець частувалися у кав’ярні “Lykke”.

“Благодійний проєкт, що спрямований на допомогу маленькій володимирчанці Міланці Грушевській, реалізовується Туристично-інформаційним центром Володимирської міської ради спільно з ГО “Пульс міста” за фінансової підтримки Zagoriy Foundation”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначають, наступна благодійна екскурсія, яку підготували учасниці проєкту “Благодійна екскурсія-квест “Маленькими кроками до великої мети” Олександра Животягіна, Софія Подворна та Анастасія Демченко відбудеться 14-го вересня о 16.00.

Запис за телефоном: 0636210019.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок