<

Виграли у конкурсі найактивніших бібліотек України: книгозбірня Володимира поповниться сучасною бізнес-літературою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 20.07.2021 / Володимир / /
Перегляди
235
/ коментарі 2

Володимирська бібліотека для дорослих стала першою серед найбільш активних бібліотек України, пройшовши конкурсний відбір в спеціальній акції поповнення бібліотек сучасними книгами для розвитку, які проводив Благодійний фонд “Бібліотечна країна” спільно з книжковою премією KBU AWARDS.

В рамках акції 100 бібліотек України отримають книги-номінанти премії KBU AWARDS, якою відзначають найкращі бізнес книги, написані українськими авторами, – повідомляють на сайті міста.

“Спільна акція у межах премії KBU AWARDS є надзвичайно актуальною ініціативою для поповнення бібліотек найкращими книгами із саморозвитку та підприємництва. І це добра нагода поширити цей досвід серед соціально відповідального бізнесу. На відкритому конкурсі відібрали 100 активних бібліотек, які поповняться новими книгами у межах премії. Ми дякуємо всім меценатам та небайдужим, завдяки кому це стало можливим. Також дякуємо компанії Нова пошта, яка допоможе ці книги доставити в обрані бібліотеки”, – зазначив співзасновник БФ Бібліотечна країна, директор Корпорації “Ранок” Віктор Круглов, під час церемонії нагородження переможців Премії.




коментарів: 2
  1. Вітаю колектив бібліотеки з заслуженою нагородою!
    Наша родина користується послугами бібліотеки і тому можемо стверджувати- дівчата стараються! Молодці!
    І ще… Жителі міста – люблять читати! Тому будемо раді новим книгам!

  2. Вітаю колектив з перемогою у конкурсі! Приємно, що старання бібліотекарів були визнані. З дитинства користуюсь послугами нашої бібліотеки і усім рекомендую. Доречі, коли відвідую то завжди бачу інсталяції та, не побоюсь цього слова, арт-об’єкти. Дякую за старання та креативність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок