<

Вибухнув котел, постраждав працівник, зникло світло: у Володимирі провели навчання на випадок надзвичайних ситуацій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:53 | 13.10.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
870
/ Коментарі відсутні

13-го жовтня на одній з котелень Володимира відбулись навчання, до яких залучалися комунальники, поліція, рятувальники, швидка, ДФТГ, газовики, електрики та інші служби.

За легендою, на котельні трапився вибух котла з подальшим горінням, постраждав один з працівників, частково пошкоджено газопровід, водопровід та електропостачання. На вулиці температура повітря -5 градусів за Цельсієм.

Працівники котельні перекрили газ. На виклик приїхали рятувальники, які евакуювали постраждалого та погасили пожежу. Медики надали першу домедичну допомогу чоловіку та відвезли його в лікарню. Газова служба ліквідувала наслідки прориву. Поліція та тероборона охороняли територію.

Також заразом відпрацювали й інший можливий сценарій розвитку подій, а саме у місті зникло електропостачання. На дворі температура повітря -10 градусів за Цельсієм. Перевіряли, як працюватиме котельня без світла. В разі виникнення такої ситуації працівник терміново доповів в службу АДС. На котельню доставили переносний генератор і увімкнули світло. Даний генератор був куплений за кошти міського бюджету минулого року. Цього року мають закупити ще один потужніший.

“Дані навчання є надзвичайно важливими, щоб скоординувати дії усіх служб. Ми бачимо, що відбувається в Україні. Вважаю, що всі навчання пройшли на належному рівні і всі завдання по відновленню електропостачання, ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, які були змодельовані, виконанні у повному обсязі”, – зазначив переший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Директор Володимиртепло Сергій Коба додав, що працівники підприємства спрацювали на належному рівні, були усуненні всі неполадки на котельні та в індивідуальному режимі відновлено електропостачання завдяки генератору. На наступному тижня місто має отримати ще один генератор, потужністю 150 кВт, який буде забезпечувати інші котельні електропостачанням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок