<

Вулиці Володимира-Волинського буде прибирати спецтехніка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:50 | 3.04.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У вівторок, 3-го квітня, на вулиці Володимира-Волинського виїхала вперше спецтехніка по очищенню асфальту від піску та іншого сміття. Призначення установки – збирати пил і пісок на краю проїжджої частини, біля бордюр.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук розповів, що минулого року було багато скарг від жителів Володимира-Волинського на пісок, який збирається біля бордюр. Відтак розпочали шукати вирішення проблеми і залучивши місцевий бізнес знайшли рішення.

“Ми поспілкувалися з нашим бізнесом, і вони погодилися закупити у формі експерименту закупити першу одиницю техніки, яка може прибирати обочини, тротуари.  Минулий рік було багато зауважень щодо пилюки біля самого бордюрного каменю. Я думаю, що в цьому році ми цю ситуацію поправимо. Тарас Грицевич – підприємець, який погодився спробувати реалізувати механізоване прибирання у нашому місті,” – зазначив Матвійчук.

Заступник мера повідомив, що сьогодні будуть вперше очищати вулиці від піску, що зібрався. Однак до Великодня планують повністю прибрати на вулицях міста та проїхати кілька разів. Також Матвійчук наголосив, що двірників, які раніше в ручну прибирали вулиці, не будуть звільняти. Таке нововведення лише зменшить навантаження для них.

“На сьогоднішній день все не дешево, але це потрібно нашому місту. Дійсно, потрібно переходити від тої позиції коли метуть віничками не знати з яких часів. Я думаю місто буде вдячне. Постараємося робити як найкраще. Оператори, хлопці у нас ще без особливих навиків, але думаю вони швидко справляться, бо працюємо в цій сфері кілька років. Чому хотіли зайнятися? Тому що хочемо аби місто було якомога чистішим,” – розповів підприємець Тарас Грицевич.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця