<

Все спочатку? Володимир-волинські депутати не проголосували за туристичний логотип міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:10 | 20.09.2019 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

20-го вересня під час засідання сесії Володимир-Волинської міської ради депутати не підтримали туристичний логотип міста.

Як розповіла заступник міського голови Лариса Кулікова, на голосування депутатів винесли логотип, котрий пройшов кілька засідань комісії, громадські голосування. Тепер же процедуру, скоріше за все, потрібно починати спочатку.

Нагадаємо, що на конкурс на кращий туристичний логотип Володимира-Волинського було подано близько 40-ка робіт. З них обрали 10 кращих, які винесли на громадське обговорення.

“Проект рішення “Про затвердження туристичного логотипу та гасла міста Володимира-Волинського” не набрав достатньо голосів для підтримки. Але робота була зроблена. Напрацювань було багато. Дякую ще раз усім авторам, і усім, хто долучився до роботи. На цьому не зупиняємося. Продовжуємо працювати далі”, – зазнчила Лариса Кулікова у фейсбуці.

За її словами, тепер, скоріше за все, щоб обрати логотип, підуть шляхом брендування. Тобто визначать чітке завдання і побажання щодо нових робіт. Також, можливо, попросять учасників, які раніше подавали свої логотипи на конкурс, переробити їх.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок