<

Впорядкування парків, кладовищ та пам’ятних знаків: у Володимир-Волинській громаді затвердили заходи з благоустрою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:54 | 31.03.2021 / Володимир / /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

Виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради затвердив заходи з організації робіт із благоустрою на території громади у 2021 році, серед яких прибирання парків, могил, облаштування пам’ятних знаків та ін.

Поряд з будівництвом, реконструкцією та ремонтами доріг, проведенням заходів з покращення транспортного обслуговування населення, у Володимирі-Волинському планують впорядкувати кладовища, братські могили, пам’ятні знаки і вже проводять відповідні роботи в цьому напрямку, – повідомляють на сайті міста.

Серед окреслених завдань на 2021 рік:

  • фарбування та зовнішній благоустрій в’їзних знаків в місто,
  • комплексний благоустрій територій, де встановлені пам’ятні знаки та монументи: пам’ятник Данилу Галицькому, князю Войшелку, прикордоннику, «Танк», «Жертвам фашизму», «Воїнам УПА», «Воїнам-інтернаціоналістам», «Ліквідаторам ЧАЕС», на місцях поховань загиблих військовослужбовців,
  • наведення благоустрою території навколо пам’ятного знака на Привокзальній площі, здійснення весняної посадки квітів на визначених територіях,
  • впорядкування меморіальних комплексів, братських могил до відзначення Дня перемоги та Дня визволення міста від німецьких загарбників,
  • проведення до Великодніх свят та провідної неділі благоустрою на територіях кладовищ „Ладомирське” і „Федорівське”, кладовищ в селах Володимир-Волинської громади, впорядкування вхідних брам та огорож,
  • придбання та встановлення огорожі кладовища в селі Суходоли,
  • ремонт огорожі Ладомирського кладовища, знесення аварійних насаджень на його території.

Із запланованих заходів – покращення благоустрою міських парків, скверів, ринків та місць загального користування. Це і впорядкування території парків «Слов’янський», «Княжий», «Брусилівський»,  Валів городища, відновлення знищених смітників, ремонтування лавок, обрізка зламаних дерев, ліквідація сміттєзвалищ тощо.

Силами контролюючих органів (відділення муніципальної варти, дільничних інспекторів, санітарно-епідеміологічної станції, КП „Полігон”, адміністративної комісії) планується забезпечити належне утримання місць загального користування бічних вулиць, недопущення хаотичного накопичення пило- та будівельних матеріалів, автотранспортної техніки.

Як і раніше в місті забезпечуватимуть прибирання території міського пляжу, продовжать очищення русла річки Риловиця, а також роботи з розробки проєктно-кошторисної документації на ремонт площі Героїв та центральної частини Володимира-Волинського.

На часі теж обстеження дитячих та спортивних майданчиків, усунення виявлених дефектів, заміна елементів, які потребують ремонту. Також у місті продовжать роботи з виявлення та ліквідації стихійних сміттєзвалищ.

Нагадаємо, у Володимирі уже почали оновлювати знаки на в’їздах у місто.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя