<

Потрібно 70 тисяч гривень: волинські захисники просять допомогти у зборі коштів на планшети для виконання бойових завдань

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:49 | 16.08.2022 / Володимир, Любомль, Нововолинськ / , , , /
Перегляди
3677
/ Коментарі відсутні

Підрозділ, у якому служать хлопці з усієї території Волині, просить небайдужих допомогти зібрати кошти на купівлю десяти планшетів для ефективнішого виконання бойових завдань.

Вартість одного планшета на 64 Гб становить близько 7 тис. гривень, отже для купівлі десяти бажаних пристроїв для підрозділу потрібно щонайменше 70 тис. гривень.

Збір коштів проводить військовий капелан Павло Гаврилюк, який з 2014-го року служить нашим воїнам в зоні ООС, а також збирає волонтерську допомогу для вояків та впродовж років вирушає на Схід.

Після чергової поїздки, поспілкувавшись з нашими земляками, вони розповіли про нестачу планшетів, які необхідні для ефективнішої роботи. Будь-яка сума переказу наближає українців до бажаної перемоги та мотивує військових до нових звершень.

Військові щоденно захищають населення від ворога та дають можливість будувати плани на майбутнє. Тож спільними зусиллями жителів Волинської області, ми зможемо подарувати їм те, що допоможе у виконанні завдань.

Реквізити банківської карти капелана:

Картка Приватбанку 5168 7422 4337 0685 –  Павло Гаврилюк

Нагадаємо, що раніше завдяки читачам БУГу вдалося зібрати на тепловізор та прилад нічного бачення, який уже повезли до військових з Нововолинська на передову. Разом вдалось зібрати кошти у сумі 43 тис. гривень на придбання необхідних приладів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок