<

Володимирська громада попрощалася із полеглим Героєм Павлом Гасичаком

15:02 | 4.11.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
1232
/ 1 коментар

4-го листопада у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії у Володимирі відбулась панахида за полеглим володимирчанином – тридцятирічним Павлом Гасичаком, який загинув від множинних осколкових ран на Луганщині, захищаючи незалежність і свободу України.

Про це повідомляють на сайті міста.

“За десять днів уже втретє Володимирська громада у скорботі. Ми знову проводжаємо в останню путь загиблого Героя. І знову на труні – коровай…” – йдеться у дописі.

Він мав мирну професію, у день повномасштабного вторгнення російської федерації ще працював на меблевому підприємстві, але 26-го лютого не зміг стримати свого патріотичного пориву і добровільно прийшов у військкомат. Потрапив у лави територіальної оборони. І коли через рік перебування на білоруському кордоні його бригаду відправляли на схід, не шукав способу, як туди не поїхати.

Розповідають знайомі воїна, що, перебуваючи у короткостроковій відпустці, Павло зізнавався – має передчуття, мовляв, більше додому не повернеться. На жаль, так і сталось. Його домівкою тепер буде рідна волинська земля.

У великому горі мама, бабуся, рідні брати, побратими та друзі, яких чимало прийшло цього дня до храму.

Поховали Героя на Федорівському кладовищі з усіма військовими почестями.

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття родині Героя!
Вічна пам’ять Захиснику!!
!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя