<

Володимирчани заборгували понад 10 млн грн за тепло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:37 | 8.04.2021 / Володимир / , /
Перегляди
21
/ коментарів 6

Станом на березень 2021 року мешканці Володимира-Волинського боргують за спожите тепло та гаряче водопостачання понад 10 мільйонів гривень.

Серед майже 6 500 абонентів: 200 осіб боргують від 5 до 10 тисяч гривень, ще 206 споживачів – понад 10 тисяч гривень, – повідомляють на сторінці КП “Володимир-Волинськтеплоенерго”.

На підприємстві зазначають, що готові йти назустріч неплатникам послуг та пропонуючи можливість реструктурувати борг чи сплатити його частинами (оформити розстрочку).

Із приводу консультацій щодо процедури укладання договору можна зателефонувати за номером – 3-52-05 (відділ розрахунків зі споживачами) або особисто звернутися у КП «Володимир-Волинськтеплоенерго».

В разі несплати, борг стягуватимь у судовому порядку. У такому випадку, окрім суми основного боргу обов’язковій сплаті підлягають додаткові витрати, що суттєво збільшить суму заборгованості.

Тому КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» просить мешканців Володимира-Волинського, які накопичили борг, у короткі терміни звернутися до теплового господарства для вирішення проблеми із заборгованістю.




коментарів: 6
  1. Так тарифи драконівські чому тут дивуватися більшість ледь зводять кінці з кінцями..

  2. Відключити від мережі теплопостачання, нехай мерзнуть кровосісі…

  3. У моему будинку комуналку справно платять пенсіонери,працівники дитсадків.шкіл і т п.А не платить різна бидлота в треніках із телефонами за 10 тисяч і більше,яка корчить з себе ЕЛИТУ.

  4. Добре коли добре, але давайте незабувати що основна більшість ледве стягує кінець щоб незаборгувати а ціни все-таки на основній позиції неяк втриматись не може нажаль, і спискі і суми з часом теж тільки збільшуватимуться

  5. Дивна ситуація. Якщо не платиш за послугу, тобі припиняють її надавати. Наприклад мобільний звязок. А от з опаленням все навпаки. Ти не платиш, а тобі цю послугу надають… Чому? Бо це вигідно постачальнику. Такі тарифи, що люди не бажають платити… Але ти не можеш відмовитись, бо це джерело доходів можновладців

  6. А у мене взагалі приклад беззаконня та провладного пофігізму, ми їм треба тільки перед виборами , а далі проблеми індіанців вождів не хвилюють. У мене так склалось, що в квартирі є така кількість батарей які спроможні обігріти лише 24 м.кв. тобто 1-ну кімнату , а кошти нараховують за всю квартиру 51 м.кв. У ванній кімнаті температура може сягати 5градусів ! Доставити більше батарей не має можливості та права. Відключитись категорично не можна, звернення до міської влади та в теплопостачання результатів не дає . От і чому я маю платити за те що не отримую ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок