<

Володимирчани провели в останню дорогу полеглого Героя Сергія Сучкова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:21 | 8.05.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
8551
/ 1 коментар

7-го травня громада міста Володимира попрощалась з іще одним Героєм, який поліг за нашу свободу та незалежність, – Сергієм Сучковим.

На колінах із синьо-жовтими прапорами, під звуки сирени, що сповіщала чергову тривогу, містяни зустріли кортеж із тілом воїна, який рухався своєю останньою дорогою.

Як повідомляють у фейсбуці громади, 53-річний володимирчанин Сергій Сучков був старшим розвідувальної групи. Підзрозділ під його керівництвом здійснював розвідку сил противника на різних напрямках виконання бойових завдань.

Завдяки героїчним та відважним діям офіцера 25-го березня було відбито атаки ворога, зупинено його просування та звільнено населений пункт Благодатне, що на Миколаївщині. За це офіцер був відзначений Президентом України орденом «За мужність» ІІІ ступеню.

У своє останнє бойове завдання старший лейтенант Сергій Сучков відправився 2-го травня разом із розвідувальною групою, яка вчергове здійснювала розвідку місцевості з метою безпечного висування піхоти у визначений район.

Під час просування група потрапила у ворожу засідку, але завдяки прийнятим вольовим рішенням та відважним діям офіцера відбила дану атаку, просунулась вперед і добула розвідувальні дані стосовно противника.

Уже наступного дня життя захисника обірвалось внаслідок артилерійського обстрілу. За мить до загибелі він таки устиг відвести свою групу у безпечне місце.

У Сергія Сучкова залишилась дружина та троє дітей. Вічна пам’ять і слава Герою!

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття родині та близьким Героя!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок