<

Володимирчан привітали з Днем молоді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:22 | 26.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

26-го червня молодих мешканців Володимира-Волинського, які беруть активну участь в житті міста, привітали з прийдешнім святом – Днем молоді.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук вручив їм квіти, подяки та грошові премії, – йдеться на офіційному сайті міста.

У залі міської ради зібралися життєрадісні та впевнені в собі молоді люди – найактивніша частина мешканців, завдяки яким Володимир-Волинський розвивається як інноваційне і прогресивне місто.

Ярослав Матвійчук зичив присутнім здоров’я, гарного настрою і позитивних емоцій, задоволення від життя, а також висловив вдячність за те, що молодь досить багато зусиль приділяє покращенню іміджу міста. 

За активну участь у соціально-культурному житті громади Володимир-Волинського та з нагоди свята Подяками міського голови та грошовими преміями нагороджено викладача Володимир-Волинської дитячої музичної школи Уляну Датчук, директора ТзОВ «Володимир-Волинський хлібозавод» Наталію Дяченко, члена координаційної ради з питань громадського бюджету (бюджету участі) Богдана Козловського, керівника гуртка технічного відділу Центру позашкільної освіти Юлію Кривчук, вихователя КЗ «Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 1 «Дзвіночок» Олену Кручкевич, лікаря ортопеда-травматолога КП «Володимир – Волинського ТМО» Івана Лотоцького, засновника НГО «Креатив Студіо» Олену Омелюх, вчителя української мови та літератури гімназії ім. Олександра Цинкаловського Марію Черняк, викладача Володимир – Волинської дитячої художньої школи ім. М. Рокицького Павла Юрчука.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця