<

Володимирчан просять перевіряти інформацію щодо захворюваності на коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 14.03.2020 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 2

У соціальних мережах у спільнотах Володимира-Волинського користувачі поширюють неперевірену інформацію і чутки про коронавірус.

Медики і влада просять людей не панікувати, інформацію про коронавірус брати із офіційних джерел.

Так МОЗ України станом на 13:00 14-го березня повідомляє, що в Україні зареєстровано 3 лабораторно підтверджені випадки COVID-19: у Чернівецькій області – два випадки та в Житомирській – один (летальний) випадок.

Всього з початку 2020 року до Центру громадського здоров’я надійшло 67 повідомлень про підозру на COVID-19, (3 випадки – підтверджені лабораторно, 61 – негативні, коронавірусу немає, 3 зразки досліджуються). Усі три випадки COVID-19 підтверджені дослідженнями лабораторією Центру громадського здоров’я України.

Також не варто забувати, що за рекомендацією ВООЗ, варто часто мити руки з милом, користуватися антисептичними засобами, мити овочі та фрукти, не відвідувати місця, де є багато людей.

Якщо ви повернулися з-за кордону, то варто самоізолюватися і слідкувати за своїм здоров’ям. Також про будь-які симптоми варто повідомити свого сімейного лікаря.




коментарів: 2
  1. А може не зашкодило б трошки паніки, на справді люди занадто безпечні, таке враження що вірусну пневмонію порівнюють з насмарком, щоб не було потім паніки з лікуванням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа