<

У Володимир-Волинській міській раді привітали ветеранів Держприкордонслужби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:36 | 3.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

3-го травня з нагоди Дня прикордонника із професійним святом його винуватців привітав секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський.

Ветеранам-прикордонникам подякували за службу та побажали їм міцного здоров’я, натхнення та благополуччя, – йдеться на сайті Володимира-Волинського.

“Ми свято віримо в те, що Україна відновить свої кордони і їх ніхто не наважиться порушити”, – зауважив заступник міського голови.

Після вітального слова секретар міської ради, заступник міського голови вручив грошові нагороди Миколі Матусевичу, Валерію Діденку, Віталію Ткаченку, Олександру Завадському, Юрію Андрощуку.

Голова ветеранської спілки прикордонників Микола Матусевич подякував за турботу про ветеранів, які з дня проголошення незалежності стали на охорону державних кордонів України.

Із 2018-го року День прикордонника в Україні відзначають 30-го квітня. День присвячений подіям кінця квітня 1918-го року, коли слов’янська група окремої запорізької дивізії армії УНР під командуванням полковника Володимира Сикевича, звільнивши більшу частину Донбасу, вийшла на міжнародно визнаний кордон УНР з Російською Радянською Республікою та Донською республікою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота